SAÜ'lü öğretim üyesi Samsun'da ders verdi

AK Parti Genel Merkezi Ar-Ge Başkanlığı tarafından yürütülen ve Samsun İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi 4. Hafta Eğitimi tamamlandı.

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği "Siyaset Akademisi" 4. hafta eğitim programı ile devam etti. Canik Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Siyaset Akademisi 4. hafta eğitimi, Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci ve Yazar Fatih Akbaba ve Sakarya Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Aykut tarafından ders verildi.

Siyaset Akademisi’nin ilk konuşmacı olan Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci ve Yazar Fatih Akbaba, \'İletişim Becerileri\' konulu eğitiminde, iletişimin ilk olarak ailede başladığını, sağlıklı bir iletişimiçin ailede, işte ve sosyal çevrede samimi hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Eğitimin ikinci bölümünde ise, Sakarya Üniversitesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Aykut, \'Siyasal Etik\' konulu sunumunu yaptı. Genel hatlarıyla ahlak ve etik kurallarınanlatıldığı derste etik ile ahlak arasındaki fark vurgulandı. Yaşanmış olaylardan örneklerin de verildiği programda Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Aykut, "Siyaset sonuç alma işidir. Ama ahlakı unutmadanve ayrı tutmadan, yapılırsa ahlaklı ve etik olur" dedi.

11 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]