SAÜ'lü öğrencilerden güldüren hayal

Sakarya Üniversitesi öğrencilerinin oluşturduğu saukampus.com adlı internet sitesinde, öğrenciler, dönemin başlamasına ilişkin hayallerini birkaç başlık halinde yazdılar.

İşte saukampus.com sitesinde yer alan o yazıdan birkaç başlık:

"Sakarya Üniversitesi tarafından, 2014/2015 Eğitim ve Öğretim Yılının başlaması şerefine, birbirinden önemli sanatçıları Esentepe Kampüsüne getirme kararı aldı.

Organizasyonu yapan Orijinal Fake Ajans Sakarya Üniversitesi Rektörlüğü tarafından talep edilen ve %100 Ücretsiz olması için yoğun bir çaba harcanan konserler hakkında önemli bilgiler verdi ve sanatçıları açıkladı.

Rektör, tüm gün eğlencelerin içinde olacak
Öğrenciler kadar bu şenliğin olmasını isteyen ve bekleyen Rektör, şenlik boyunca hiç odasına kapanmayacak.

Tüm evrak işlerini hızlı, sorunsuz ve %100 bilgili Öğrenci İşleri\'ne devreden Rektörümüz, muhteşem şenliğin her anında, elinde mendili ile aramızda olacak. Halay çekecek, twitt atacak. \'Bu sene daha fazla nasıl para toplanır?\' onun hesaplarını yapacak.

Muafiyet sınavlarına özel önlem
Muafiyet Sınavında bulunan öğrencilerin mağdur olmasını istemeyen Sakarya Üniversitesi, bu konuda da bir adım atarak muafiyet sınavlarını iptal etti.

Bu sayede birisi eğlenirken birisi sınavda ter dökecek olan öğrenciler arasında ayrışma, bölünme gibi olayların olmasının da önüne geçildi.

Sanatçılar konserlerini iptal etmek zorunda kaldılar
Sakarya Üniversitesi ve Orijinal Fake Ajans tarafından durmadan aranan ve Sakarya Üniversitesi Açılış Konseri\'ne davet edilen sanatçılar son çareyi daha önceden organize edilen konserlerini iptal etmekte buldular.

Sulama için 3 adet yangın söndürme helikopteri gelecek
Ara ara Köpük Sıkmak ara ara da kendinden geçenleri kendine getirmek adına Şenlik Boyunca Kampüste 3 adet Yangın Söndürme Helikopteri ve 4 Adet TOMA dönüşümlü olarak çalışacak.

Not: Yazımızdaki tüm karakterler HAYALİDİR… Üniversite, Rektör, Öğrenci İşleri, Organizasyon Ekibi, öğrenciler ve hatta haber bile hayalidir. Zaten Sakarya Üniversitesi ve Esentepe Kampüsü\'nde bir \'Hoşgeldin Partisi\'nin olma ihtimali bile nasıl bir hayalin içinde olduğumuzun göstergesidir."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]