SAÜ'de Tasarım Günleri Sona Erdi

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Makine Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 'Bilgisayar Destekli Tasarım Günleri' sona erdi.

Makine Mühendisliği Kulübü adına açıklama yapan Muaz Küçük, öğrencilere derslerinin yanında, kişisel gelişimlerine katkıda bulunacak etkinlikler düzenlemeyi amaçladıklarını söyledi.
Küçük, 3 gün süren organizasyon çerçevesinde, mühendislikte ve hemen her sektörde etkisini gösteren bilgisayar ve bilgisayar destekli tasarım, modelleme gibi konular hakkında bilgilendiklerini kaydetti.

Küçük, şu bilgileri verdi: "İlk gün üniversitede ağırladığımız firmalardan Botego, 'Yapay Zeka' konulu seminer verdi. Nux Medya da genel olarak tasarım ve Figes AŞ ise Matlab 'Sayısal analiz programı' konusunda bilgi ve tecrübelerini paylaştılar. İkinci gün Informatik, 'Pro Engineer 'Üç Boyutlu Tasarım Programı' ve Umtaş Tekyaz, 'SolidWorks, SolidCam' konulu seminerler; üçüncü gün ise SAÜ araştırma görevlilerinden İbrahim Kutay Yılmaz Çoban ve Sedat İriç "Mühendislikte CAD/CAM/CAE Süreci" ve son olarak Bilişim Eğitim Merkezi, 'Katı Modelleme' konulu seminerleriyle öğrencilerin ufkunu genişletecek bilgilerini paylaştı."

Etkinlik çerçevesinde düzenlenen ücretsiz çekilişler ile öğrencilerin indirimli ya da ücretsiz, bilgisayar eğitimi ve yabancı dil eğitimi kazanma imkânı bulduğunu ifade eden Küçük, kulüp olarak zaman zaman böyle seminerler düzenleyeceklerini vurguladı.

Küçük, programa destek veren üniversite yönetimine de teşekkür etti.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]