SAÜ'de Nöbet Değişimi

Sakarya Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı görevini 13 yıldan beri sürdüren Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Evirgen'in yoğun akademik çalışmaları nedeniyle görevinden ayrılması ile boşalan bilgi işlem dairesi başkanlığı görevine aynı birimde şube müdürü olarak görev yapan Tolga Güngörsün atandı.

Görevi süresince yapmış olduğu başarılı hizmetlerle önemli projelere imza atan Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Evirgen,  Bilgisayar Araştırma ve Uygulama Merkezi müdürlüğü görevini sürdürecek.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman, öğretim üyelerinin öncelikli çalışmaları arasında akademik çalışmalarında bulunduğu belirterek, “Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Evirgen, daire başkanı olarak görev yaptığı dönemde üniversitemizin bilişim altyapısının gelişmesinde çok değerli hizmetleri olmuştur. Kendisine bugüne kadar vermiş olduğu çok değerli hizmetleri için teşekkür ediyor, akademik çalışmalarında da başarılar diliyorum. Bilgi işlem dairesi başkanlığı görevine atanan Tolga Güngörsün'e de yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]