SAÜ'de kayıt hazırlıkları tamamlandı

Sakarya Üniversitesi’nin (SAÜ) fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı için yaklaşık 14 bin 600 öğrencinin kayıt yaptırması bekleniyor.

25 Ağustos’tan itibaren \'www.ogrisl.sakarya.edu.tr\' adresinden alınmaya başlanan ön kayıt işlemleri yapıldıktan sonra, kayıt sayfasından çıktısı alınarak asıl kayıt sırasında gerekli belgeler içerisinde çıktının da sunulması gerekiyor. Kayıt hakkı kazanan adaylardan kayıt sırasında lise diplomasının aslı veya geçici mezuniyet belgesinin aslı, LYS sonuç belgesinin internet çıktısı, fotoğraflı nüfus cüzdanı fotokopisi, 6 adet vesikalık fotoğraf, 1985 ve daha önce doğumlu erkek adaylar için askerlik durum belgesi, ikinci öğretim ve uzaktan öğretim programlarına yerleşen adaylar için banka dekontu belgeleri isteniyor.

Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Merkez Kafeterya\'da 1 Eylül- 5 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan kayıtlar için detaylı bilgiye üniversitenin anasayfasında bulunan kayıt kılavuzundan ulaşılabilecek.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]