SAÜ BESYO Müdürlüğü'ne Hasan Nedim Çetin Atandı

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğü'ne Prof. Dr. Hasan Nedim Çetin atandı.

SAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Hacettepe Üniversitesi Öğretim üyesi, Başbakanlık Müşaviri, Milli Savunma Komisyonu Danışmanlığı, Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü ve Niğde Üniversitesi BESYO Müdürlüğü görevlerinde bulunan Prof. Dr. Çetin, 30 Haziran 2009 tarihinde SAÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'na profesör olarak atandı. Çetin, 11 Ağustos'ta Rekreasyon Bölüm Başkanlığı'na getirildi.

1956 yılında Kahramanmaraş'ta doğan Prof. Dr. Hasan Nedim Çetin, 1981 yılında Ankara 19 Mayıs Gençlik ve Spor Akademisi'ni bitirdi. 1983 yılında Ankara Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor bölümünde araştırma görevlisi olarak göreve başlayan Çetin, 1985 yılında birinci yüksek lisansını, 1987 yılında ikinci yüksek lisansını, 1990 yılında da Köln Alman Yüksek Spor Akademisi'nde doktorasını tamamladı.

Çetin, 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi'nde Doçentlik unvanı, 1999 yılında Niğde Üniversitesi'nde Profesörlük unvanını aldı ve Niğde Üniversitesi BESYO Müdürlüğü görevinde bulundu.
 

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]