SATSO'dan 40 Yılı Aşan Üyelerine Teşekkür Plaketi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) yönetici olarak görev yapan kişiler ve 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan tüccar ve sanayicilere plaket verildi.

Ali Coşkun Konferans Salonu'nda düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan SATSO Başkanı Erol Öztürk, hedeflerinin her zaman modern ve çağdaş bir şehirde yaşamak olduğunu belirterek, "Odamız 84 yıllık tarihinde her zaman birlik ve beraberlik şuuru içerisinde ortak akıl ile hareket etti. Her zaman kişisel çıkarları bir kenara bıkarak el birliği ile Sakarya'mız için yılmadan çalışmış ve bundan sonra da çalışmaya devam edecektir. Şehrin gelişmesine yönelik görüş ve önerilerine her fırsatta yetkili makamlara ilettik. Kurumlar arası işbirliği ile bu görüş ve önerilerin gerçekleşmesi yönünde girişimlerde bulunduk" dedi.
Plaket Verildi

SATSO olarak tüccar ve sanayicinin kamu ile özel sektör bankaları aracılığıyla düşük faizli kredi kullanmalarına imkan sağladıklarını ifade eden Öztük, şunları söyledi; "Odamız ayrıca Sakarya'daki eğitim, sağlık, turizm, kültür ve sportif alanlarda yapılan hizmetleri maddi ve manevi katkı sağlamayı kendine misyon üstlenmiştir. Odamız şehrin ihtiyaç duyduğu her alanda aktif bir şekilde varlığını ve liderliğini sürdürmektedir." Ardından(SATSO) yönetici olarak görev yapan kişiler ve 40 yılı aşkın süredir oda üyesi olan tüccar ve sanayicilere plaket verildi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]