SATSO'da Şu Sıralar Seçim Rüzgarları Esiyor

6500 üyenin bulunduğu SATSO'da heyecan dorukta.

Bugün saat 9.00'da başlayan SATSO seçimleri saat 17.00'de sonlanacak. İki aşamalı gerçekleşecek olan seçimlerde, mevcut yönetim kurulu başkanı Öztürkler Otomotiv'in sahibi Erol Öztürk ile kendilerine 'Yeni Oluşum Grubu'' adını veren grubun başkanı ve Arma Filtre Sistemleri Sanayi AŞ'nin kurucu ortağı Akgün Altuğ iki liste halinde yarışacak.

Seçim sonuçları Sakaryalılar tarafından merakla beklenirken SATSO başkanı Erol Öztürk konu ile olarak şu açıklamayı yaptı:

Üyelerimize vermiş olduğumuz üstün hizmetlerimizle, Sakarya için yaptığımız önemli çalışmalarla yoğun bir tempoda geçen 4 yılın ardından bir seçim arifesine daha gelmiş bulunuyoruz.

Uluslar arası kardeş ticaret odalarına sahip odamız,
Her ay en az iki tane yabancı heyeti ağırlayıp, ilimiz yatırım avantajlarını tanıtan odamız,
KOBİF Fuarlarını organize eden odamız,
Bakanlıklarla, üniversite ile ve sivil toplum kuruluşları ile müşterek paneller düzenleyen odamız,
Üyelerinin ulusal ve uluslar arası arenadaki rakipleri karşısında bilgi donanımını yükseltmek için her ay en az 4 eğitim düzenleyen Odamız,
İlimizdeki her türlü sosyal aktivitenin içinde yer almakla kalmayıp kendi bünyesinde de sosyal aktivitelere imza atan Odamız,
Gelişen ekonomik koşulları yakinen takip edip bunları üyelerine ve kamuoyuna aktaran odamız,
Yapmış olduğu hizmetlerle ilimizin gelişmesinde iz bırakan odamız,
İlimize marka değeri kazandırmak için yapılan çalışmaların öncüsü olan odamız,
Sakarya’daki tüm kurum ve kuruluşlarla sivil toplum örgütleri ile müşterek çalışmalara imza atan odamız,
Gerçekleştirdiği tüm hizmetlerle fark yaratan ve ilimizin birçok ilki yaşamasına vesile olan odamız,
Her zaman etkin ve değişime açık olan vizyonu ve engin dünya görüşü, eski olmakla eskimeyi birbirine karıştırmadan çağdaş hizmet anlayışı ve tükenmeyen Sakarya Sevdası ile hizmet veren odamız,
Gerçekten çok yoğun bir çalışma temposunda geçen bir 4 yılı geride bırakmıştır.

16 Şubat 2009 Pazartesi günü gerçekleşecek olan SATSO Meslek Komiteleri Seçimlerinin Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın kamuoyundaki itibarına yakışır bir şekilde geçmesini diliyoruz.

Rekabet demokrasinin temelidir ve bizim kurumumuz en şeffaf ve en demokratik kitle örgütüdür. Yapılan tüm iş ve işlemlerin, söylemlerin kamuoyunun önünde açık bir şekilde gerçekleşiyor ve denetleniyor olması en büyük övünç kaynağımızdır.

Bu vesile ile yapılacak olan seçimlerimizin tüccar ve sanayicinin ahlak ilkelerine, iş adamlığının adabına yakışır bir şekilde, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde, meşru zeminlerde ve centilmenliğe leke sürmeden Odamızın saygınlığını ve itibarının koruma bilinci içersinde yapılmasını temenni ediyor ve Odamız Organ Seçimlerinin üyelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.

Biz üyelerimizin bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bu seçim döneminde de en doğru kararı vereceklerine inanıyor, takdiri ve son sözü saygıdeğer üyelerimize bırakıyor saygılar sunuyoruz.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]