SATSO üyeleri için müşteri memnuniyeti eğitimi verildi

Üyelerinin global pazarda yer alabilmesi için rekabet güçlerinin artırılması adına her türlü çalışmanın öncüsü olan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO), hizmeti üyelerinin ayağına getirerek, Türkiye\'nin en kaliteli eğitmenleri ve güvenilir kurumları ile müşterek düzenlediği eğitim faaliyetlerini artırarak devam ediyor.

Bu doğrultuda üyelerin iş dünyasına entegrasyonunu kolaylaştırmak adına eğitim konularını çeşitlendiren ve faaliyetlerini artıran SATSO, Ekim ayına da eğitimlerle başladı. “Hizmet Sektöründe Müşteri Memnuniyeti” ve “Toplum Önünde Konuşma” konulu eğitimler üyeler tarafından ilgi ile karşılandı.

Hizmet Sektöründe Müşteri Memnuniyeti ve İletişim eğitimi verildi

08-09 Ekim Salı ve Çarşamba günü SATSO Meclis Salonunda gerçekleştirilen "Hizmet Sektöründe Müşteri Memnuniyeti ve İletişim" eğitimi, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Eğitim Uzmanı Serap Aydar tarafından verildi.

Katılım sonrası Katılım Belgesi verilen eğitimde özellikle Günümüzde müşteri kim?, Müşteri memnun olmazsa olmasın mı?, Hizmet sektörü nedir?, Hizmet sektöründe müşteri memnuniyetinin önemi?, Hizmette kalite servqual, Müşteri şikayeti yönetimi (ISO 10002), İletişimin önemi, Müşteri ilişkilerinde beden dili ve empati konularına değinildi.

ABİGEM işbirliği ile düzenlenen eğitim programlarının ikinci 11 Ekim Cuma günü SATSO’da gerçekleştirildi. "Toplum Önünde Konuşma" konulu eğitime üyelerden katılımın yanı sıra SATSO Yönetim Kurulu Üyeleri de iştirak etti.

ABİGEM ve Birleşmiş Milletler Eğitim Uzmanı Dilek Perçin tarafından verilen eğitimde katılımcılar uygulamalı olarak konu hakkında bilgilendirildiler. Toplum Önünde konuşmanın dikkat ve soğukkanlılık gerektiğini vurgulayan Perçin kalabalığa karşı konuşurken bilinmesi gereken temel noktaları detaylı ve uygulamalı olarak anlattı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]