SATSO Stratejik Planı'nda 3. etap tamamlandı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) 4 yıllık Stratejik Plan Çalışması’nın üçüncü oturumu gerçekleştirildi.

SATSO Yönetim Kurulu, Mahmut Kösemusul başkanlığında ve meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Stratejik Plan Çalışması’nın üçüncü etabında dış paydaşlarla yapılan toplantı sonuçları değerlendirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Yeni 4 yıllık Stratejik planımızın son toplantısında sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak vizyonumuzu hep birlikte belirliyor, yeni 4 yıllık Stratejik Plan çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Sizlerin desteğiyle, İzmir’de, Stratejik Plan çalışmamızın temelini atmıştık. Daha sonra dış paydaşlarımızdan uzman temsilcilerimizin, hazine niteliğindeki görüşleri ile Stratejik Planımız son aşamasına gelmişti. Ülke içinde ve dışında sergilediği başarılarla takdiri hak eden, yerel değerlerine sahip çıkarak evrensel değerleri yücelten, azmi ve kararlığı ile gayret sarf eden, siz, sanayici ve iş adamlarımızın oluşturduğu Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası, son çalışmalarınızla yeni Stratejik Planı’na kavuşacaktır. Son seçimle işbaşına gelen siz değerli meclis üyelerimiz memnuniyetle şahit olduğumuz dayanışmanın, beraberliğin, kardeşlik ortamının sağlanmasında büyük pay sahibidir. Sürekli araştıran, öğrenen, kendini geliştiren ve yenileyen, üyelerini de aynı noktaya taşıyan bir organizasyona sahip; güçlü, güvenilir ve katılımcı bir kurum olarak amacımız; tarafsız, şeffaf, gelişen teknolojiyi kullanarak en hızlı ve en doğru hizmeti vermektir” diye konuştu.

Geçtiğimiz aylarda İzmir’de yapılan Stratejik Plan çalışmasının ilk aşamasının tamamlanmasının ardından, hedef-stratejilerin belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen toplantıda İç ve dış paydaş SWOT analizleri, PEST analizi değerlendirmeleri ve sonuçları yapıldı. Karışık Gruplar halinde 10’ar kişilik masalarda oluşturulan çalışma grupları ayrıca nihai paydaş analizlerini de değerlendirdiler.

Önümüzdeki haftalarda Sakarya’nın mevcut sorunları, kurumsal misyon ve vizyon belirleme çalışmaları ile SATSO Stratejik Planı tamamlanmış olacak.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]