SATSO; Kocaeli TO ile Ortak Çalışma İçine Giriyor

SATSO 7. Meslek Komitesi Yönetimi; Kocaeli’ndeki Ticaret Odası yöneticisindeki meslektaşlarıyla Elegante Cafe & Restaurant’ta bir araya gelerek, yapacakları ortak çalışmanın kararını aldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın (SATSO) Âdem Bilgen Başkanlığı’ndaki Nemci İbil, Alican Dalkan, M. Önal Taşöz, Abdullah Demir, Hasan Uzel ve Suat Kayaalp’tan oluşan İklimlendirme Sistemleri ve Sıhhi Tesisatçılar Meslek Grubu (Meslek Komitesi) Yönetimi; önceki gün Kocaeli’ndeki Ticaret Odası yöneticisi olan meslektaşlarını Elegante Cafe & Restaurant’ta ağırlayarak, birlikte akşam yemeği yedi.

PROJELER ÜZERİNE ÇALIŞMA

İllerindeki doğalgaz, iklimlendirme sistemleri ve sıhhi tesisat konusunda yaptıkları çalışmaları anlatan işadamları; bu konuda Sakarya ve Kocaeli’nde ortak çalışma yapma konusunda, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

İllerinde yapılan Makine Mühendisleri Odası seçimlerini de değerlendiren meslek komitesi yöneticileri; Sakarya ve Kocaeli’nde bundan sonra hayata geçirmeyi planladıkları projeleri de anlattı.

SATSO 7. Meslek Komitesi Âdem Bilgen; davetlerine katılan Kocaeli Ticaret Odası yöneticileri’nden  Cemil Akyıldız, Tuncay Şengöz, Bülent Karagöz, Bahattin Karaaslan, Avni Arıcan, Volkan Tasdönderen, Turan Akkuş’a yönetimi adına teşekkür ettiğini söyledi.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]