SATSO-İl Milli Eğitim Müdürlüğü, işbirliği protokolü

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü, gıda üretimi ve perakende satış yapan iş yerlerine yönelik hijyen eğitimi düzenlenmesi amacıyla protokol imzaladı.

SATSO\'da imzalanan protokol kapsamında üye iş yerlerinin çalışanlarına yönelik hijyen eğitimi verilmesi amaçlanıyor. Eğitime katılanlar sertifika almaya hak kazanacak.

İmza töreninde konuşan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, hızla değişen teknolojik bilgi, üretim yöntemleri ve iş hayatındaki gelişmelere paralel dinamik yapı sergileyen mesleki ve teknik eğitimin öneminin arttığını söyledi.

Kösemusul, bu dinamik yapının sürekli kendini yenileyen iş dünyası gerektirdiğine işaret ederek, "Üyelerimizin ihtiyacına ve günün gerektirdiklerine uygun faaliyetlerimizle fayda sağlamaya gayret ediyoruz. Protokolünü imzaladığımız hijyen eğitimi bunlardan biridir. Çalışmalarımızı, bilinçli gelişen dünyanın farkındalığına sahip üyelerimizle yapmak ve ilimiz ekonomisini yukarılara taşımak amacıyla devam ettireceğiz. Bu vesileyle her türlü desteği aldığımız, İl Milli Eğitim Müdürlüğü\'müze teşekkürlerimi sunuyorum" ifadesini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yavuz Selim Sandıkçı ise hedef kitlelerin olumlu şekilde yararlanacağı her türlü çalışmanın destekçisi ve yol göstericisi olmaya gayret ettiklerini kaydetti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]