SATSO iftarına kalp krizi damgayı vurdu

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı SATSO’nun geleneksel 5’inci iftar programında iftara dakikalar kala Ömer A. isimli vatandaş kalp krizi geçirdi.

Olay yerine gelen 112 acil ekipleri yerde nefessiz yatan A.\'ya ilk müdahaleyi yaparak yeniden nefes almasını sağladılar. 112 ekibi, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ömer A.\'yı ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi kaldırmak üzere yola çıktı.

SATSO’nun iftar yemeği sırasında kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Ömer Ateş isimli vatandaşın tedavisi yoğun bakımda sürüyor. 

Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı SATSO’nun geleneksel 5’inci iftar programında iftara dakikalar kala Ömer A. isimli vatandaş kalp krizi geçirdi. Olay yerine gelen 112 acil ekipleri yerde hareketsiz yatan A.'ya ilk müdahaleyi yaparak yeniden nefes almasını sağladılar. 112 ekibi ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ömer A. ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırıldı. 112 personelinin üstün çabası ile yeniden hayata tutunan A.'nın Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Koroner Yoğun Bakım Ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak tedavisinin sürdüğü öğrenildi

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]