SATSO Geleneksel iftarı 4 Temmuz'da

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 5 yıldır geleneksel olarak düzenlenen SATSO İftar Programı, 4 Temmuz Cuma günü Hanedan Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Başkan Mahmut Kösemusul, iftar programına tüm SATSO üyelerini davet etti.

Büyük Bir Aileyiz

Bu yıl da üyelerin çok kalabalık bir katılımının beklendiği SATSO Geleneksel İftar Programı ile ilgili düşüncelerini dile getiren Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, SATSO camiasının Sakarya’nın en büyük ailesi olduğu ifade etti. Başkan Kösemusul, “Odamız, 15 bini aşkın üyesiyle Sakarya’mıza ve ülkemize en güzel hizmetleri sunmak için gayret gösteren çok büyük bir ailedir. Her üyemiz bizim için çok kıymetli, ailemizin bir ferdi ve ekonomimizin yapı taşıdır. Mübarek Ramazan ayına tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı tüm İslam âlemi için huzur, barış ve kardeşliğe vesile olsun.” diye konuştu.

Üyeler Davetli

Ramazan ayının SATSO ailesinin bir arada olmasına da vesile olduğunu belirten Başkan Mahmut Kösemusul, “Sakarya\'mızda Ramazan bir başka güzel. Kardeşlik sofralarında dostlarımızla bir arada olacağız. 5 yıldır düzenlediğimiz SATSO İftar Programımızı 4 Temmuz Cuma günü Hanedan Tesisleri’nde gerçekleştireceğiz. Ramazan ayının maneviyatını paylaşmak, bereketini artırmak amacıyla düzenlediğimiz ve üyelerimizle aynı sofrada olmaktan mutluluk duyacağımız iftar programımıza tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Ramazan bereketini birlikte yaşayalım. Rahmet ve bereket ayını inşallah en güzel şekilde yaşayanlardan olalım. Niyetimiz bir, duâlarımız kabul olsun.” ifadelerini kullandı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]