SATSO Coşkulu bayram töreni düzenlendi!

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Bayramlaşma Töreni Oda Hizmet Binasında gerçekleştirildi.

Bayramın ilk günü gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ,  Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve Yönetim Kurulu Üyeleri\'nin yaptığı Geleneksel Bayramlaşma Töreni\'ne yoğun ilgi gösterildi.

Törene başta Sakarya Valisi Mustafa Büyük olmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Jandarma Komutanı Komutanı Albay Adnan Şimşiroğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aktaş, Ak Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Ak Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, Sakarya Ak Parti Milletvekili Ayşenur İslam, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, Sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, SATSO Tabii Meclis Üyeleri (Eski Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanları), Basın Mensupları ile çok sayıda iş adamı iştirak etti. 

Oda hizmet Binasında gerçekleştirilen Bayramlaşma töreninde davetlilerle tek tek ilgilenen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Rahmet ve bereket ayı olan ramazan ayının sonuna gelerek bayrama ulaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği, insan olmanın güzelliklerinin yaşandığı, kırgınlıkların unutulup, dostluk ve sevgiyle gönüllerin birbirine yakınlaştığı, karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği müstesna günlerdir.

Milletimiz her ramazanda olduğu gibi yine bu ramazanda da birlik ve beraberliğini, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleriyle göstermiştir. Ramazan ayı boyunca sergilenen bu güzel hasletler bayramla birlikte çok daha büyük bir anlam kazanmaktadır. Bugün burada yaşadığımız birlikteliğin herkese örnek olmasını temenni ediyorum, birlikteliğin verdiği sinerji ile üstesinden gelinemeyecek sorun aşılamayacak engel yoktur yeter ki; atalarımızdan miras aldığımız dayanışma ruhunu ve hoşgörüyü kaybetmeyelim.

Bayramlaşma törenlerimize gösterilen ilgi ve katılım birlik ve beraberliğimizin ne kadar kuvvetli olduğunun önemli bir göstergesi oldu. Bizler inanıyoruz ki; bu ortamda güzide dostlukları ve beraberliği yitirmediğimiz sürece daha da güçlenecek ve birlikteliğimizden besleneceğiz. Bu itibarla başta üyelerimiz olmak üzere herkse iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Yaklaşık üç saat devam eden Bayramlaşma Töreni\'nde davetliler birbirileri ve SATSO Yönetimi ile sohbet etme imkanı da buldular.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]