SATSO Başkanı Kösemusul'dan, Kurban Bayramı mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Kösemusul, Kurban Bayramının, herkesin birbirini sevgi ve samimiyetle bir kez daha kucaklaması için iyi değerlendirilmesi gereken müstesna fırsatlardan biri olduğunu belirterek, “Bir kez daha milletçe kurban bayramını kutlamaktayız. Bu günler; insanların el ele, gönül gönüle verip huzurla, yarınına güvenle bakan bir toplum olmasına vesile olur. Bu mübarek günlerde, gerçekleştirilecek yardımlar, sevgi ve hoşgörü milletimizi daha güçlü kılacaktır. Toplumun tüm kesimlerinin ortak paydası olan bu bayramda birlikteliğimizin daha da güçleneceğine inancım tam. Birlikteliğimizi, bayram günlerinden gündelik yaşama taşımanın bilinci ile hareket etmeliyiz” şeklinde konuştu.

"Kurban en kıymet verdiğimiz şeylerden Allah aşkı için vazgeçebilmenin sembolüdür”

Kurban kesmenin ehemmiyetine de değinen SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, “Kurban kesmek, nefsani, sufli arzulardan vazgeçerek ulviyete yönelip fedakarlık iradesini gösterebilmek ve Allah\'la dostluğu tercih etmektir. Dolayısıyla sadece Kurban bayramlarında değil, her zaman, bu fedakarlığa hazır olmak önemlidir. Kurban en kıymet verdiğimiz şeylerden Allah aşkı için vazgeçebilmenin sembolüdür” dedi.

“Müreffeh bir Türkiye, güçlü bir ekonomi ve mutlu insanlarla yaşayabilmek için birlik ve beraberliği, içtenlik ve samimiyeti, kaybetmemeliyiz” diyen Başkan Kösemusul, “Tüm bu duygular ile Sakarya iş dünyası olarak öncelikle üyelerimiz olmak üzere, Türk Milletinin Kurban Bayramı\'nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz” dedi.

Kösemusul ayrıca SATSO\'nun Geleneksel Bayramlaşma töreninin 16 Ekim Çarşamba günü saat 12.00’de SATSO’da gerçekleştirileceğini belirterek tüm üyeleri bayramlaşma programına davet etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]