SATSO 5. Meslek Komitesi'nden beraberlik çağrısı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası 5’inci Meslek Komitesi çoğunluğunu yiyecek, içecek ve konaklama işletmecilerinin oluşturduğu meslek grubu üyeleri ile kahvaltılı istişare toplantısında bir araya geldi.

Birlik ve beraberliği sürekli kılmak ve sektörel sorunları görüşmek amacıyla bir toplantı düzenlendi. İstişare toplantısına 5’inci Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri; Rahmi Sak, Hüseyin Gürsoy, Seçkin Sezer ile Komite Başkan Yardımcısı Adnan Atasoy, Komite Üyesi İffet Hacıeyüpoğlu iştirak etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Komite Başkan Yardımcısı Adnan Atasoy sektörel başarının birlik ve beraberlik içinde kaliteli bir rekabetten geçtiğini belirterek şunları dile getirdi:

“Biliyoruz ki SATSO Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşudur, bizler de bu kuruluşun bireyleri olarak komitemiz bünyesindeki üyelerimiz ile iletişimimizi geliştirmek ve pozitif veya negatif eleştirilerini paylaşmalarını bekliyoruz. Şahsım ve komite üyelerimiz adına tanışma toplantımıza teşriflerinizden ötürü hepinize teşekkür ederim.”

Birbirileri ve komite ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek sektörel konuları görüşmeleri konusunda bir fırsat olduğunu dile getiren üyeler organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ettiler.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]