SATSO 2016 yılı bütçesi belli oldu

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı A. Akgün Altuğ başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 8 milyon 738 bin 509 TL ile oylanarak kabul edildi.

Yoklama ve gündem maddelerinin oylanmasının ardından 1119 nolu Meclis oturumuna ait tutanak görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Ekim ayı Kat'i Mizan ve ekleri ile Bütçe İzleme Raporu Hesap İnceleme Komisyonu Başkanı Melih Kaykayoğlu tarafından okunmasının ardından oylanarak, meclis tarafından tasdik edildi.

SATSO 2016 yılı bütçesinin görüşüldüğü meclis toplantısında, Hesapları inceleme komisyonu Başkanı Melih Kaykayoğlu’nun detaylı açıklamasının ardından bütçe maddeleri meclis üyeleri tarafından yeterince müzakere edildi.

SATSO 2016 yılı bütçesi ile ilgili Meclis Üyeleri; Adnan Borazancıoğlu, Behlül Bayrak, Hakan Tenekeci değerlendirmelerde bulundu.

Bütçe hazırlama çalışmaları ile ilgili Yönetim Kurlu Sayman Üyesi Nadir Öztürk’ün açıklamalarının ardından SATSO 2016 yılı gelir ve gider Bütçesi meclis üyeleri tarafından 8 milyon 738 bin 509 TL ile oylanarak kabul edildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]