Şaşkın Hırsız, Kendi Kendini Ele Verdi

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde balıkçı dükkanını soyan iki hırsız güvenlik kamerasına yakalandı. İşyeri sahibi, dükkanının önünde şüpheli olarak dolaşan iki kişinin bir hafta önce dükkanına giren hırsızlar olduğunu fark edince durumu polise bildirerek hırsızların yakalanmasını sağladı.
 
Edinilen bilgiye göre, Akyazı ilçesinde balıkçı dükkanı işleten Hüseyin Akbaş'ın işyerine giren hırsızlar kasada bulunan 500 YTL para ve cep telefonu çaldılar. İşyerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülenen hırsızlık olayının üzerinden bir hafta geçtikten sonra işyerinin önünde dolaşan şüpheli iki şahsı fark eden Hüseyin Akbaş, şahısların bir hafta önce işyerine giren ve güvenlik kamerasında görüntülenen şahıslar olduğunu gördü. İşyeri sahibi Akbaş'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri M.K. ve A.D. isimli iki hırsızlık zanlısını yakalayarak gözaltına aldı.

Bir hafta önce işyerine giren iki kişinin kasada bulunan 500 YTL para ve cep telefonunu çaldığını belirten işyeri sahibi Hüseyin Akbaş, "Önceki gün işyerinin önünde iki kişinin dolaştığını gördüm. Dikkatli bir şekilde baktığımda daha öncede işyerimi soyan hırsızlar olduğunu fark ettim. Bunun üzerine polise bilgi verdim. Polis yakaladı. Güvenlik kamerasının faydasını gördüm" dedi.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]