SASKİ'den bilinçli su kullanımı eğitimi

SASKİ, 2013 yılında 4 binden fazla kişiye bilinçli su kullanımı ve hijyen eğitimi verdi. 4 İlçede tamamlanan eğitimler, 2014 yılında diğer ilçelerde artarak devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından su kullanımında bilinçli nesiller yetiştirmek için yürütülen eğitimlerde; 2013 yılında, yaklaşık 4 bin 500 kişiye “Bilinçli Su Kullanımı ve Hijyen Eğitimi” verildi. 2013 yılında eğitime katılan vatandaşlardan 600’ü SASKİ tesislerini yerinde inceleme fırsatı yakalarken; 3 bin 915 öğrenciye ise sınıflarında slayt eşliğinde ders verildi.

SASKİ İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen programlarla 4 ilçede eğitimlerin tamamlandığı belirtilirken, 2014 yılında eğitim faaliyetlerine Sapanca ilçesinden başlandığı belirtildi. Kaynarca, Ferizli, Söğütlü ve Akyazı ilçelerindeki eğitimlerin tamamlandığını belirten yetkililer, “Gerçekleştirdiğimiz eğitimler sayesinde Sakarya’da gelecekte bilinçli su kullanan nesiller göreceğiz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]