SASKİ'den açık kanal sorununa çözüm

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Söğütlü’nün açık kanal sorununa kesin çözüm getirecek kutu menfez yapım çalışmasının ikinci etabında da sona geldi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Söğütlü’de devam eden betonarme kanal geçişi yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Rüstem Keleş, “Geçtiğimiz dönemde ilçemiz için yaklaşık 600 metre betonarme kanal geçişi inşa etmiştik. Ardından da projemizin ikinci etap çalışmalarına başladık. İlçemize 520 metre daha kutu menfez inşa edeceğiz. Ekiplerimiz bölgede yoğun bir şekilde çalışıyor” diye konuştu.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “İlçe belediyemizle yaptığımız istişarelerle kutu menfez inşa edeceğimiz noktaları belirlemiştik. Bu kapsamda 520 metrelik geçişin 350 metresini tamamladık. Fındıklı grup yolu üzerine önemli bir çalışmamız oldu. Bölgede inşa ettiğimiz menfez sayesinde Tokmaklı Köprüsü de genişletiliyor. Hayata geçirdiğimiz çalışmaların tamamlanmasıyla ilçemizde bin 100 metrenin üzerinde betonarme kanal geçişi inşa etmiş olacağız. Bu projemizle yerleşimler arasında açık kanal kalmayacak, çevre kirliliğinin de önüne geçilecek. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız. İlçemize ve hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]