SASKİ 8'inci Personel Toplantısı gerçekleştirildi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) 8’inci Personel Toplantısı gerçekleştirdi.

Programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Büyükşehir ve SASKİ yöneticileri ile çok sayıda personel katıldı. Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, suya hizmet etmenin bütün yaratılmışlara hizmet olduğu inancıyla çalıştıklarını belirtti.

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Her zaman yüksek düzeyde sorumluluk ve disiplin altında çalıştık. Bugün SASKİ artık bir marka olmuştur. Kendi alanında profesyonelleşmiştir. Gururla ifade etmek isterim ki ekibimiz tüm su projelerini yürütecek, geliştirecek ve analiz edecek kapasitededir. Büyükşehir sınırlarında gerçekleştirdiğimiz önemli projeleri 31 Mart’ın ardından tüm il sınırlarına ulaştıracağız. Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz projelerle şehrimizin 2050 yılı içme suyu geleceğini garanti altına alıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize her zaman destek olan Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve çok değerli çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Rüstem Keleş’in konuşmasının ardından sahne alan Kent Orkestrası, mini bir konser verdi.

"
İyi ki varsınız"

Düzenlenen buluşma gününde konser veren Kent Orkestrası’nı tebrik ederek konuşmasına başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bugün vatandaşlarımızın karşısında başımız dik olarak çıkabiliyorsak, bunda Sakarya Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının çok büyük emeği vardır. İyi ki varsınız. Çalışanlarımızın gayreti, fedakarlığı ve özverisi ile bugün Sakarya’nın her noktasına rahatlıkla ve büyük bir özgüvenle ulaşabiliyoruz. SASKİ’nin çalışmaları sonucunda bugün şehrimizin tüm bölgelerine hizmet götürüyoruz. Altyapı çalışmaları gerçekleştiriyor, köylerimizi ve mahallelerimizi modern altyapı sistemiyle buluşturuyoruz. Evet, SASKİ varsa su sorunu yok” dedi.

"
Şehrimizde su sıkıntısı çeken bölgelere ulaşmak zorundayız"

Gelecek dönemle birlikte genişleyecek Büyükşehir sınırlarına geçmiş tecrübeleri ile daha hızlı bir şekilde hizmet götürüleceğini de sözlerine ekleyen Başkan Toçoğlu, “Önümüzdeki seçimlerin ardından bizleri daha büyük sorumluluklar ve daha büyük görevler bekliyor. Şehrimizde su sıkıntısı çeken bölgelere ulaşmak zorundayız. Bunun için geçmişten aldığımız tecrübeyle, daha hızlı bir şekilde Büyükşehir’e yeni giren bölgelere de su ve altyapı hizmetini ulaştıracağız. Çalışanlarımızı başarılarından dolayı tebrik ederken, mesai arkadaşlarımızın ailelerine de teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]