SASADER sorunlarını Ankara'ya iletti

Sakarya ilinde faaliyet gösteren sigorta acenteleri, sektörel sorunlarını, hazırladıkları bir raporla, Hazine Müsteşarlığı Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Ahmet Genç’e ilettiler.

MÜSİAD tarafından SATSO’da düzenlenen “Otomotiv Sektöründe Satış Sonrası Hizmetler ve Tüketici Beklentileri” konulu toplantıya katılan SASADER (Sakarya Sigorta Acenteleri Derneği) yöneticileri, otomotiv zirvesi için Sakarya’ya gelen Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Ahmet Genç’le bir araya geldiler. SASADER Başkanı Çetin Erdil ve dernek yöneticileri, Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç’e Sakarya ilindeki sigorta acentelerinin sorunları hakkında bilgi verdiler.

Oldukça verimli geçen toplantıda SASADER Başkanı Çetin Erdil, sigorta acentelerinin sorunlarıyla ilgili hazırladıkları çalışma raporunu Sigortacılık Genel Müdürü Dr. Ahmet Genç’e sundu. SASADER Başkanı Çetin Erdil, sigorta acentelerinin mesleği yerine getirirken yaşadıkları sorunları fırsat buldukça çözüm makamı olan yetkili yerlere ilettiklerini belirterek, Sigortacılık Genel Müdürü Ahmet Genç’in sorunlarına olan yaklaşımından büyük memnunluk duyduklarını söyledi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]