Sarıkamış şehitlerini anacaklar

Kars Ardahan Iğdır Serhat Platformu, şehitlerimizi Sarıkamış\'ta anacak.

Başkanlığını Sakary a Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selçuk Kürşad Koca\'nın yaptığı Sakarya Kars Ardahan Iğdır Platformu üyeleri Sarıkamış Harekatının 100. yılı münasebeti ile Sarıkamış şehitlerini anma törenine katılmak üzere Sakarya’dan hareket etti.

Kalabalık heyet 100. yıl anma etkinliklerine katılacak ve Sakarya’yı Sarıkamış’ta temsil edecek.

Heyet içerisinde çoğunluğu Sakaryalı ve içerisinde Sakarya Türk Telekom çalışanları ile İşadamı ve MHP İstanbul İlçe Yöneticilerinden Murat Cengiz Koca\'nın da bulunduğunu ifade eden Koca, 35 kişi ile yola çıktıklarını ve amaçlarının Sarıkamış gerçeğini Sakaryalı hemşerileriyle askerlerimizin şehit olduğu mekan ve zamanda bir kez daha idrak etmek olduğunu söyledi.

Selçuk Kürşat Koca ayrıca, Kars Ardahan Iğdır Platform yöneticileri programına katılmaları için destek veren başta Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu\'na, Sakarya Valiliği, Kars Valiliği, Sarıkamış Belediye Başkanı Köksal Toksoy\'a ve Kars Belediye Başkanı Mürteza Karaçanta\'ya teşekkür ettiklerini belirttiler.

Kendisi de Sarıkamışlı olan Kars Ardahan Iğdır Platformu Başkan Yardımcısı Bülent Karataş, her yıl Temmuz ve Aralık ayında yılda iki kez gerçekleştirilen törenlere Sakarya’dan otobüslerle gittiklerini ifade ederek, “Bütün Sakaryalı hemşerilerimizi Sarıkamış\'ta ağırlamaktan mutluluk duyacağız” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]