Sarıgül ile Albuyur arasındaki bilinmeyen dostluk

CHP Serdivan Belediye Başkan adayı Atilla Albuyur ürettiği Serdivan projeleri için Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Sarıgül ile Eskişehir Belediye Başkanı ve Adayı Yılmaz Büyükerşen’den destek istedi.

Projelerini Sarıgül ve Büyükerşen’e sunan CHP Serdivan Belediye Başkan adayı  Atilla Albuyur, Sarıgül\'den ve Büyükerşen\'den destek sözü aldı.

Şişli Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Atilla Albuyur’u çok iyi tanıdığını ve inandığını ifade ederek, İstanbul Büyükşehir Belediyesi\'ni Albuyur için Serdivan’a getireceğini söyledi. Sarıgül ayrıca Serdivan Öğretmen Evi\'nin yapımını da üstleneceğinin müjdesini verirken, Albuyur’un belediye başkanlığında herkesin ve her kesimin belediye başkanı olacağını vurgulayarak; “Atilla kardeşim kendisine oy vermeyen AKP’li kardeşlerinin de hakkını Bismillah diyerek koruyacaktır” dedi.

Büyükerşen de destek sözü verdi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Büyükerşen ise, Albuyur’un Serdivan projelerini çok beğendiğini ve kazanması halinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak Atilla Albuyur\'a her türlü fikri ve proje desteğini memnuniyet ile vereceğini söyledi. Albuyur, Sarıgül ve Büyükerşen’den aldığı destek ve beğeninin çok anlamlı ve önemli olduğunu, Sakarya’nın Eskişehir\'den çok daha zengin olduğu halde 20 yıl geriden geldiğini, Serdivan’ın Sapanca Gölü, Çark Deresi ve üniversite yerleşkesi gibi özellikleri ile Eskişehir ile benzeştiğini bu sebeple Büyükerşen\'den aldığı destek sözünün çok önemli olduğunu vurguladı.

Sarıgül ile olan yakınlığının İstanbul ile Serdivan arasında bir köprü oluşturacağını söyleyen Albuyur, "31 Mart sabahı nasıl ki Serdivan ehliyet ve liyakat sahibi bir belediye başkan adayı tarafından devir alınacaksa, İstanbul Büyükşehir  Belediyesi’nin de Mustafa Sarıgül başkanlığında olacağına inancımız tamdır. Sarıgül’ün Serdivan için verdiği destek sözü bizim için çok önemlidir. Eskişehir, İstanbul, ve Sakarya Büyükşehir Belediyeleri bizimle. Çünkü Serdivan candır, Serdivan canandır. Serdivan’ın taze bir kana ve yeni bir enerjiye ihtiyacı var. O değişim ve enerji de CHP ile gerçekleşecektir" dedi.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]