Saraç Çarşamba Pazarı esnafına kulak verdi

AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç, Çarşamba Pazarı esnafının sorunlarını yerinde dinledi.

Ahmet Şehit ile birlikte pazar esnafını dolaşan Saraç, tek tek konuşup el sıkıştığı Çarşamba Pazarı esnafının sorunlarına, istek ve beklentilerine kulak verdi. Pazarı dolaşan halkla da sohbet eden, pazar ile ilgili değişiklikler yapılıp yapılmaması konusunda eleştirilerini dinleyen Cihan Saraç, Belediye Başkanı seçildiği takdirde bu istek ve beklentileri dikkate alacağına dair söz verdi.

"Pazar kaldırılmasın"


AK Parti Erenler Belediye Başkan Aday Adayı Cihan Saraç’a istek ve beklentilerini aktaran pazar esnafı, “Çarşamba Pazarı\'nın kaldırılacağına dair ara ara söylentiler çıkıyor. Bizler de vatandaşlar da pazarın kaldırılmasını istemiyoruz. Buradan ekmek yiyoruz, ev geçindiriyoruz” dediler. Pazarı dolaşan vatandaşlar da bu konuda hemfikir olduklarını dile getirdiler.

"Kapalı pazar yeri istiyoruz"


Öte yandan esnaflar ve vatandaşlar Çarşamba Pazarı\'nın üzerinin kapatılmasını, kışın vatandaşların da, esnafların da alışveriş yaparken sıkıntı yaşadıklarını ifade ederken, “Ya Sosyete Pazarı gibi Çarşamba Pazarı\'nın üzeri kapatılsın, ya da bize aynı bölgede kapalı bir pazar yeri yapılsın” dediler.

Başkan aday adayı Cihan Saraç da istekleri tek tek not aldığını, başkan seçildiği takdirde bunları dikkate alacağını söyledi. Pazarda küçük çocukları seven, yaşlı nine ve dedelerle de sohbet eden Saraç, esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]