Sapancaspor'un yeni yönetimi Yılmazer'i ziyaret etti

Sapancaspor Başkanı Umut Sıy beraberinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer’i ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen genel kurulda yapılan seçimlerle göreve yeniden seçilen Başkan Umut Sıy ve beraberinde Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yılmazer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Yılmazer hayırlı olması temennisiyle görevlerinde başarılar diledi. Sapancaspor Başkanı Umut Sıy yönetim ve denetim kurulu üyelerinin görevlendirmelerini tek tek tanıttı. Sıy, bundan sonraki süreçte Sapancaspor’u hak ettiği en iyi yere taşımak için yönetici arkadaşlarıyla birlikte çok çalışacaklarını belirterek bu süreçte de Sapanca Belediyesinin destek ve yardımlarını beklediklerini söyledi.

Sapancaspor’un yeni A Takımını ve Teknik Heyetini oluşturmak için gerekli çalışmalara başladıklarını belirten Başkan Umut Sıy, bu konuda çeşitli isimlerle görüşmelerin yapıldığını söyledi.

Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer yeni seçilen başkan ve yönetimin ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek, ”Sapanca Belediyesi olarak Sapancaspor’a gerekli olan her türlü destek ve yardımda bulunacağız ve her türlü çalışmanın destekçisi olacağız. Göreve yeni seçilen Umut Sıy arkadaşımızı ve yönetimini yürekten tebrik ediyorum. İnşallah el ele vererek Sapancaspor’u hak ettiği seviyeye taşıyacağız” dedi

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]