Sapanca'da paylaştıkça güzelleşen hayat!

Sapanca Belediyesi’nden bağış ve ihtiyaç sahipleri için stant açıldı.

‘İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As’

Sapanca Belediyesi, vatandaşın kullanmadığı çeşitli eşyaların bağış yapılarak değerlendirilmesi ve ihtiyaç sahiplerinin de bu eşyalardan yararlanabileceği bir standı, göle inen Kumbaz demiryolu alt geçidinin hemen önünde açarak, halkın hizmetine sundu. Yardımlaşma standında elbise, çanta, ayakkabı ve oyunca bölümleri bulunuyor.

‘İhtiyacın Varsa Al, İhtiyacın Yoksa As’ sloganıyla, Sapanca’da sosyal yaşam içinde yardımlaşma duygularını halk nezdinde harekete geçirmeyi amaçlayan bir düşünceyle harekete geçirilen yardım ve dayanışma standı büyük ilgi görüyor. Gün boyunca ellerindeki malzemeleri yardım standına bağışlayanlarla, stanttan yararlananlar böylesi bir girişim için Sapanca Belediyesi’ni takdir ediyorlar.

Bağış ve yardımlaşma standıyla ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Doç.Dr.Aydın Yılmazer, standın büyük ilgi görmesinden dolayı ne kadar hayırlı bir iş yaptıklarının altını çizerek, standa bağış yapan ve ilgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti. Hayırseverlik anlayışının en güzel tezahürü olan stant sayesinde, toplumda dayanışma duygusunun daha da büyümesine aracılık ettikleri için duyduğu memnuniyeti de ifade etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]