Sapanca'da Koru Kamping Açılıyor

Türkiye'de Karavan imalatında önde gelen Sakarya, karavancılara verdiği değerle de öne çıkıyor.

Çok sıkça kamp yapmak için geldikleri Sapanca, Kırkpınar ve Poyrazlar Gölü çevresindeki işletmecilerden gördükleri yakınlıktan her zaman memnun kaldıklarını belirten karavancılara bir süpriz de Sapanca KoruBar işletmesinden geldi.

Richmond Otel ile komşu olan ve çevrenin en nezihi mekanı olarak bilinen KoruBar, bahçesini bundan sonra karavancıların hizmetine açıyor.

31 Ekim 2009 Cumartesi günü yapılacak olan açılışla kapılarını bundan böyle Karavancılara ve kamp yapmak isteyenlere açacak olan KORU KAMPİNG sadece kamp yeri hizmetiyle kalmayıp isteyenlerin karavanlarını güven içinde bırakabileceği bir hizmeti de sunacak.

İstanbul'a çok yakın ve ulaşım kolaylığının da olması nedeniyle büyük ilgi görmesi beklenen KORU KAMPİNG Sapanca'nın içinde ve çevredeki her türlü imkana sahip olan konumuyla yılın her haftasında hizmet verecek.

Saly Karavan'dan Destek

Cumartesi günü yapılacak açılışla hizmete girecek olan KORU KAMPİNG'E Türkiye'nin en büyük karavan fabrikasından biri olan Saly Karavan ve Ulusal Kamp ve Karavan Federasyonu'ndan büyük destek geldi.

Saly Karavan  bazı konularda sponsor olurken, UKKF Başkanı Hayati Kaplan yeni oluşacak olan kamp yerinden büyük mutluluk duyduğunu ve karavancılara bu yönde bir davet mesajı çektiğini açıkladı.

SakaryaHaberleri.tv

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]