"Sapanca'da kapalı köy yolu yok"

Sapanca Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının ardından başlattıkları kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yoğun yağan karın trafik akışını engellememesi için büyük çaba harcayan karla mücadele ekipleri, ana arterleri, mahalleleri, köy yollarını ve kavşakları, yaya kaldırımları kardan temizleyip tuzlama çalışması yaparak ulaşımın sağlıklı ve güvenli olması için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar, 9 kepçe, 2 greyder, 3 tuzlama aracı, 2 küreme aracı, 5 kamyon ve 60 kişi ile sürdürülüyor. Şuana kadar çalışmalarda 80 ton tuz kullanıldı. Karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki tüm yolların ulaşıma açıldığını ve hiçbir köy yolunun kapalı olmadığını belirten Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, “Tüm ekiplerimiz yolları açık tutmak için canla başla çalışıyor. Vatandaşlarımızdan zorunlu değillerse toplu taşıma araçlarını kullanmalarını, sürücülerimizin ise kar lastiksiz ve zincirsiz araçla yola çıkmamalarını rica ediyoruz. Belediye ekiplerimiz bu kar yağışı ile mücadelesinden de yine başarı ile çıkacaktır” diye konuştu.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]