Sapanca'da hakem ücretleri konuşuldu

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, "Hakem ücretleri konusunda çalışmalarımız tamamlandı. Ücretler günün şartlarına uygun hale getirilecek. Yönetim Kurulu toplantımızın ardından sezon başlamadan bu artışı sizlere duyuracağız." dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından Sapanca\'da bulunan Güral Sapanca Wellness&Convention Hotel\'de düzenlenen 2014-2015 Sezonu MHK Yaz Semineri\'nde, Sezon Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törene TFF Onursal Başkanı ve UEFA 1. Asbaşkanı Şenes Erzik, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu, Taylan Üner ve Ali Düşmez, MHK Başkanı Zekeriya Alp, TFFHGD Başkanı Abdurrahman Arıcı ve hakemler katıldı.

TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, törende yaptığı konuşmada, "Cüneyt Çakır ve ekibine tekrar teşekkür etmek istiyorum. Dünya Kupası\'nda başarılarıyla bizleri onurlandırdılar. Türkiye Futbol Federasyonu olarak her zaman ve her şekilde hakemlerimizin yanınızdayız. Her türlü imkanı sizlere sağlamak için uğraşıyoruz. Başarılarınız için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz. Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Merkez Hakem Kurulu ve UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg arasında mükemmel bir uyum var. Bu uyumun meyvelerini topluyoruz." diye konuştu.

Yardımcı, Spor Toto Süper Lig\'in Avrupa\'nın önde gelen ligleri arasında bulunduğuna vurgu yaparak, şöyle konuştu: "Hepinizin bunun bilincinde olduğunuzu biliyorum. Futbol hayat gibidir. Hatalar olacaktır. Bu hatalar hep tartışılır. Biz yolumuza devam edeceğiz ve yanınızda olacağız. Önemli olan gece yattığımızda vicdanen rahat olmaktır. Hakem ücretleri konusunda çalışmalarımız tamamlandı. Ücretler günün şartlarına uygun hale getirilecek. Yönetim Kurulu toplantımızın ardından sezon başlamadan bu artışı sizlere duyuracağız. Hedef uzun vadede profesyonel hakemliğe geçmektir. Tüm çalışmalarımız bu yönde yapılmaktadır. Hepinize yeni sezonda başarılar ve hakem şansı diliyorum. Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]