Sapanca'da EMITT bilgilendirme toplantısı

19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı\'nda (EMITT) Sapanca standı açılacak.

Sapanca Belediyesi Meclis Salonu\'nda düzenlenen toplantıya, belediye yetkilileri, turizm acenteleri ile turizm işletmeleri yöneticileri katıldı.

Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, burada yaptığı konuşmada, fuarda Sapanca\'nın tanıtımı için 100 metrekarelik bir stant açılacağını belirterek, Sapanca\'nın turizmle gelişmesi için mücadele ettiklerini vurguladı.

Turizm yatırımlarını çok önemsediklerini bildiren Yılmazer, "Amacımız 365 gün 24 saat turizmle yaşanılabilir bir Sapanca. Söylemlerimizin eyleme geçmesi boyutunda da hareket planımızı yapıyoruz. Bu noktada Sapanca\'da halkımızın ve yatırımcıların turizmden ekmek yemesi, girişimlerde ve yatırımlarda bulunması bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

Yılmazer, turizm kültürünün kazanılması gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"Açık bir şekilde ifade etmek isterim ki turizmden ekmek yiyeceğimizi, ekmek yediğimizi bilip, buna göre davranışlarımızı şekillendirmemiz gerekiyor. Lokantasından çocuk oyuncağı satana, büyük otellerden, üç yıldızlı, yıldızsız otel, pansiyonlara veya çiftlik sahiplerine kadar herkesin üzerine düşen görevler var. Bizim amacımız 365 gün 24 saat mutlu bir şekilde beklentileri karşılayacak ortam hazırlamaktır. Fuarda Sapanca\'yı grup olarak temsil edebilirsek, biz de belediye olarak bu konuda lokomotif ve öncü olursak, yapmak istediklerimizi çok daha güzel yerlere  getirmiş oluruz."

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]