Sapanca'da at yarışları yapılacak

Sapanca Belediyesi ile SAYDER’ in birlikte düzenlemiş olduğu Mahalli At Yarışları için çalışmalar tamamlandı.

16 Ağustos Cumartesi günü saat 15:30 da Sapanca Kurtköy Hipodromunda gerçekleşecek olan at yarışı programı Ünlüler ve Sanatçılar Gösteri Yarışı, Halk oyunları gösterileri,1.Bölüm At Yarışları ve Açık Grup At Yarışları olarak yapılacak.

SAYDER Başkanı ve Sapanca Belediyesi Meclis üyesi Cengiz Emil başkanlığında oluşturulan tertip komitesi, Sapanca Belediyesi Başkan Yardımcısı Osman Gür, Başkan Danışmanı Kenan Hürel, Kültür Müdürü Cemal Karaağaç, Spor Müdürü Hakan Köksöken, SAYDER yönetim kurulu üyeleri Anıl Köseoğlu ve Tuncay Karaduman’dan oluşuyor.

SAYDER Başkanı Cengiz Emil konuyla ilgili yaptığı açıklama da“  Sapanca SAYDER olarak bu yıl 3.cüsünü gerçekleştireceğimiz Mahalli At Yarışlarına vermiş olduğu destek için başta Sapanca Belediye Başkanımız Dr. Aydın Yılmazer’e teşekkür ediyorum. Geçen yıl aynı alanda düzenlemiş olduğumuz mahalli at yarışlarına ülke genelinde büyük ses getirdi. Mevcut pistin kumla kaplanması, hipodrom ve çevresinin temizliği tamamlanarak protokol ve basın tribünleri için yerler hazırlandı. At yarışlarına katılımın üst seviyede olacağını düşünüyoruz, Konya, Eskişehir, Ankara, Kastamonu, Çorum, Düzce, İzmir, Bursa Edirne, İstanbul gibi birçok illerden atlar ve at sahipleri misafirimiz olarak ilçemize gelecek bizde organizasyonda herhangi bir aksaklık yaşanmaması için gerekli olan tüm tedbirleri aldık ve çalışmalarımızı tamamladık. Sapanca Belediyesi ve Sapanca At Yetiştiricileri Derneği olarak birlikte düzenlemiş olduğumuz At Yarışları etkinliğine tüm halkımız davetlidir” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]