Sapanca'da arazi aracı şarampole devrildi

Sapanca\'da "ATV" adı verilen arazi aracının devrilmesi sonucu, aynı aileden 1 çocuk öldü, 3 kişi yaralandı.

Kurtköy Mahallesi Dibektaş Caddesi\'nde rampadan inen Gökhan Yıldırım (22) idaresindeki arazi taşıtı, virajı alamayarak elektrik direğine çarptı, daha sonra şarampole yuvarlandı.

Araçta bulunan 5 yaşındaki Arif Yıldırım olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü, eşi Mülkiye (21) ve kızı Edanur Yıldırım (2) yaralandı.

Küçük çocuğun cesedi, Sapanca İlçe Hastanesi morguna, yaralılar da 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kaza yerine gelen sürücünün babası Remzi Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun bir haftadır evinde kaldığını belirterek, ilçedeki evlerine gitmek için ailesiyle yola çıktığını, kazayı duyunca hemen geldiğini söyledi.

Şarampole yuvarlanan ATV, çekici yardımıyla çıkarıldı.
Sapanca ilçesinde, 'ATV' adı verilen arazi aracının elektrik direğine çarparak şarampole yuvarlanması sonucu ölen 5 yaşındaki Arif Y, gözyaşları içinde toprağa verildi. Aynı kazadan 2 yaşındaki kızlarıyla yaralı olarak kurtulan ve hastanede tedavi altına alınan anne ve baba, çocuklarının cenazesine katılamadı.

Sapanca'da yaşayan Gökhan Y, eşi Mülkiye (21) ve çocukları Edanur (2) ve Arif (5) ile birlikte misafirliğe gittikleri baba evinden dün akşam Sapanca'daki evlerine dönerken, babanın kullandığı 'ATV' arazi aracı, yokuş aşağı inerken virajı alamayarak beton elektrik direğine çarpmış ve şarampole yuvarlanmıştı. Kurtköy Mahallesi Dibektaş Caddesi'ndeki kazada, 5 yaşındaki Arif olay yerinde hayatını kaybetmişti. Anne, baba ve 2 yaşındaki kızları ise yaralanmıştı.

Ölen çocuk için bugün Kurtköy Yayla Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Annesi yoğun bakımda olan, babası ve kardeşi de hastanede tedavi gören Arif'in cenazesi, dedesi Remzi Y. tarafından teslim alındı. Öğle vakti düzenlenen cenaze törenine, hastanede tedavileri devam eden anne ve baba katılamadı. Tabutun başında torunu için gözyaşı döken dede, taziyeleri kabul etti. Cenaze namazının ardından Arif'in cenazesi, cami bahçesinde toprağa verildi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]