Sapanca'da Ancak Paçalarını Sıvayarak Yürüyebiliyorlar

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde CHP'den belediye başkanlığına aday olan Niyazi Bağdat seçim çalışmalarını sürdürüyor.

CHP'den Sapanca Belediye Başkanlığına aday olan Niyazi Bağdat seçim çalışmalarını tam tempo sürdürüyor. Kurmayları ile birlikte ilçede ev ev dolaşan Başkan adayı Niyazi Bağdat vatandaşlara projelerini anlatırken, halktan büyük ilgi görüyor. İlçenin çamurlu ve su birikintilerinin oluştuğu dar sokaklarında ilerleyen Bağdat, halkla birebir konuşarak destek istiyor. Vatandaşlar ziyaretlerde Bağdat'a ekonomik krizle birlikte ortaya çıkan işsizlik ve ilçede yıllardır bir türlü yapılamayan altyapıyı şikayet ediyorlar.

Projeleri Bir Bir Hayata Geçireceğiz

Sapanca'da seçim gezilerini sürdüren Niyazi Bağdat göreve geldiğinde işsizlik sorununu öncelikli olarak çözeceklerini söyledi. Başkan Bağdat, eğitimden, spora, sosyal belediyecilik, sağlık, alt yapı, temizlik ve yaşanılır bir çevre oluşturmak için önemli projelerinin olduğunu ve göreve geldiğinde projeleri bir bir hayata geçireceklerini kaydetti.
Her Şey Ortada

Bağdat, AK Partili aday ve halen Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun Karabük'ten MHP'li Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili'nin projelerini kopyalamasına ilişkin, “Her şey ortada. 10 yıldır belediyecilik yapıyorlar. Bir proje üretemiyorlar. Bizim projelerimiz ortada. Kırkpınar'a gitsinler, görsünler'' dedi.
15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]