Sapanca'da alt geçitler incelendi

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, TCDD Bölge Müdürü Hasan Gedikli, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür ve TCDD mühendisleri ile birlikte Jandarma ile Orman İşletme arasında yer alan Kumbaz alt geçidinde  incelemelerde bulundu.

TCDD Bölge Müdürü Gedikli ile incelemelerde bulunan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, Sapanca’ dan geçecek ve ilçe ekonomisiyle turizmi açısından büyük önem taşıyan Kumbaz alt geçidinin önemine değinerek, ’Kumbaz alt geçidi, ilçemizde ağırlayacağımız misafirlerimiz ve halkımızın göl sahiline araçlarıyla da ulaşabilecekleri yeni bir turizm güzergahı olacaktır. İlçemizde büyük araçların sahile inebildikleri bir geçidimiz vardı ve bazı yüksek araçlar için sorun teşkil ediyordu.

Önümüzdeki günlerde, hızlı tren seferlerinin de başlamasıyla birlikte yetersiz kalacak olan alt geçidimizi, sözünü ettiğim önemli iyileştirme ve geliştirmelerle ihtiyaca cevap verecek düzeye getirdiğimizde, ilçemize yeterli ve çok faydalı bir güzergahı kazandırmış olacağız. TCDD Bölge Müdürü Sayın Hasan Gedikli ile planlamalarımız meyanında yaptığımız görüşme ve incelemeler sonucunda, göl sahilimize araçlarla da gidilebilecek yeterli bir alt geçidin Sapanca’da trafiğin rahatlamasına önemli bir katkısı olacaktır.’’ diyerek, düşüncelerini, ifade etti.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]