Sapanca, peyzaj dostlarını ağırladı

Sapanca Peyzaj Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faik Tantan ve firma genel müdürü Aydın Tantan, dostlarını yemekte buluşturdu.

Sapanca Peyzaj sektörü yemekte buluştu. Sakarya Sapanca’da hizmet veren Sapanca Peyzaj’ın bahçesinde düzenlediği yemeğe İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Türk-İş Eski Genel Başkanı Salih Kılıç, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Sakarya Ziraat Odası Başkanı Hamdi Şenoğlu, iş adamı Akgün Altuğ, Sapanca Belediyesi eski Başkanı İbrahim Uslu ve sektörün önde gelen isimleri katıldı.

15 yıldır hizmet veren Sapanca Peyzaj olarak ilk kez böyle bir yemek düzenlediklerini belirten firma Yönetim Kurulu Başkanı Ali Faik Tantan, organizasyonu geleneksel hale getirmeyi amaçladıklarını söyledi. İçişleri eski Bakanı Saadettin Tantan ise, “Sektör ile bir arada olmak, fikir alışverişinde bulunmak istedik. Sağ olsun dostlarımız bizleri kırmayıp, geldiler. Bizleri onurlandırdılar. Herkese çok teşekkür ediyorum. İlk kez bir yemek organizasyonunda bir araya geldik ama bunu geleneksel hale getirip önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]