Sapanca MYO Üniversitesi şampiyonu

Sakarya Üniversitesi Fakülte ve Meslek Yüsekokulları arası 2016  futbol turnuvasında Sapanca MYO, hiç yenilmeden şampiyon oldu.

Toplam 20 takımın katıldığı ve tüm maçların Sakarya Üniversitesi Kampüs Arena’da oynandığı turnuvada Sapanca MYO Futbol Takımı, kendisinden başlangıçta çok fazla beklenmeyen büyük bir başarı elde ederek, namağlup turnuva şampiyonu olmayı bildi. Sapanca MYO’nun şampiyon olduğu takımın sponsorluğunu ise Tantanlar İnşaat Sadık Tantan üstlendi.

Sakarya Üniversitesi bünyesinde nice dişli takımlar olmasına rağmen Sakarya Üniversitesi Şampiyonu olmayı başaran Sapanca MYO, bu başarıyı Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen’in çok büyük katkı ve destekleriyle, Takım  Başkanı Zeki Tan, Antrenörler Volkan Coşkunca ve Turgut Özgen sayesinde elde etti.

Şampiyonluğun Sapanca MYO İdari ve akademik kadrosunun bir bütün olarak hareket etmeleriyle kazanıldığını belirten Sapanca MYO Futbol Kulübü Başkanı Zeki Tan, en başta Okul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen olmak üzere sponsor Tantanlar İnşaat’a; okul müdür yardımcıları Adem Gümüşel ve Erdinç Cesur; tüm öğretim üyeleri ve görevlileri, Okul Sekreteri Emin Soylu, takım kaptanları olan Niyazi Polat Çakmakçı ve Kadir Adıyaman ile büyük bir özveri örneği sergileyen futbolcular ve Malzeme Sorumlusu Recep Aydın’a ve tüm taraftarlara en içten duygularla teşekkürlerini sözlerine ekledi.

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Muzaffer Elmas’a da üniversite gençliğini spora yönlendirmede seferber ettiği imkanlar ve özendirici turnuvalar düzenlenmesinden dolayı çok özel teşekkürlerini de sunduğunu vurgulayan Sapanca MYO Müdürü Prof. Dr. Mehmet Özen, şampiyon olan okulun müdürü olarak başarının devamı konusunda her türlü imkanı öğrencilere sunmaya devam edeceğini açıklayarak, şampiyonluğun bir kez daha hayırlı olması temennisinde bulundu.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]