Sapanca İlköğretim Okulu Futbol Takımı'na yemek verildi

Danone Küçükler Futbol Türkiye Şampiyonası’nda dördüncü olan Sapanca ilköğretim Okulu Futbol Takımına Sapanca Kent Konseyi Başkanlığı tarafından yemek verildi.

Türkiye\'nin tüm şehirlerinden katılan 96 takımdaki bin 152 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada dördüncü olan Sapanca ilköğretim Okulu Futbol Takımı ve Kent Konseyi yetkilileri  düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Teknik Direktör Ufuk Yüzücü’ye başarılarından dolayı teşekkür eden Sapanca Kent Konseyi Başkan Yardımcısı Nazire Öztunalı, “Göstermiş olduğunuz başarı ile göğsümüzü kabartınız, başarılarınızın devamını diliyor ve her zaman kent konseyi olarak sporcularımızı yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum” dedi.
 "
"4. olmakta bizim için büyük bir başarı”

Teknik Direktör Ufuk Yüzücü ise yaptığı açıklamada, “Sapanca İlköğretim Okulu olarak katıldığımız takımımızın alt yapısı Sapanca Akademispor tarafından yetiştirilmekte. Şampiyonada 94 takımı eledik yarı finale kadar geldik. Ancak yarı final maçında elendik. 94 takım arasından 4. olmakta bizim için büyük bir başarı” diye konuştu.

Mücadele ettikleri takımlar arasında Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş altyapısındaki sporcuların bulunduğunu belirten Yüzücü, “Sapanca’ya şampiyon olarak dönmeyi çok istemiştik ama nasip olmadı. Bugüne kadar Sakarya olarak en fazla ilk 8’e girilebilmişti ve şampiyonada ilimizi bir takım temsil edebiliyordu. Almış olduğumuz bu başarı sayesinde hem ilk 4’e girdik hem de şampiyonada ilimizi 2 takım birden temsil edebilecek bu yüzden çok mutluyuz. Ayrıca Barcelona Scout ekibi Antalya’da yapılacak olan deneme kampına 3 futbolcumuzu davet etti. Bucaspor, Ankaraspor ve Kayserispor yöneticileri ise futbolcularımızın performanslarını beğendiklerini belirterek takımımızı yakından takip ettiklerini dile getirdiler” dedi.

Yüzücü konuşmasının devamında ise şu sözlere yer verdi:

Bizlere maddi ve manevi olarak destek veren başta Sapanca Kaymakamı Osman Sarı olmak üzere Belediye Başkanımız İbrahim Uslu’ya, Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Adem Kamışoğlu,12.Nolu Sapanca Otobüsçüler Kooperatifi, Özcan Özen, Ufuk Karan, Murat Tıknaz, Hüseyin Temel, Sapanca Akademi Spor Yönetiminden Osman Kubilay, Hamit Tanta, Tacettin Omar, Mesut Ergün ve tüm Sapancalı sporseverlere sonsuz teşekkür ediyoruz”

Diğer yandan Sapanca Kaymakamı Osman Sarı’da Sapanca İlköğretim Okulu futbol takımına kupa verdi. Sporcuları tek tek tebrik eden Kaymakam Sarı, Teknik Direktör Ufuk Yüzücü’ye göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]