Sapanca Gölü için, imza kampanyası başlatılıyor

Balık Tutkunları Sportif Olta balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği Başkanı Şenol Beriş Sapanca Gölü için 8-9 Şubat tarihleri arasında Sakarya kent Meydanı\'nda imza kampanyası başlatacaklarını duyurdu.

Beriş yaptığı açıklamada, “Son günlerde gündemde olan Sapanca Gölü\'nün içerisinde bulunduğu durum nedeniyle Balık Tutkunları Derneği Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar doğrultusunda www.suyumadokunma.org adresinde başlatmış olduğumuz imza kampanyası son derece ilgi görmüş ve bu durum bizi çok memnun etmiştir. Düzenlemiş olduğumuz kampanyamızın daha geniş kitlelere ulaşması ve birinci derece içme suyu kaynağımız olan Sapanca Gölü\'nü ve doğayı korumak adına çıkmış olduğumuz bu yolda sesimizin daha gür çıkması ve bizlere kulak verilmesi için imza kampanyamıza şehir merkezinde kuracağımız stant ile destek toplamaya devam ediyoruz” dedi.

"
Bir imza bile bizim için oldukça mühimdir"

Kampanya dâhilindeki hedeflerinin mümkün olduğunca fazla imza toplayarak bu imzaların gerekli mercilerdeki ilgili yöneticilere iletilmesi ve bir araştırma komisyonu kurularak bu durumun incelenmesi olduğunu anlatan Beriş, “Bir imza bile bizim için oldukça mühimdir. Sakarya Kent Meydanı\'nda açacak olduğumuz standımız bu kampanyaya katılmak isteyen tüm doğa severlere 2 gün boyunca 8 - 9 Şubat Sabah saat 10.00 Akşam 19.00 arası hizmet verecektir” şeklinde konuştu.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]