Sapanca Emitt 2015 Turizm Fuarına hazırlanıyor

Sapanca Belediyesi, Sapanca Kent Konseyi Turizm Komisyonunu ile birlikte bu yıl ilçe adına bir ilki gerçekleştirerek Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezinde Sapanca’nın tanıtımı için 100 metrekarelik bir stant açacak.

22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar Merkezi 5.ci salonda açılacak olan Sapanca Tanıtım standının hazırlıkları için Sapanca Belediyesi Meclis Salonunda ilçede bulunan turizm acentaları ve turizm işletmecileri ile toplantı yapıldı.

Yurt Dışından gelen misafirlerinde yoğun olarak ziyaret ettiği Beşinci salon 518 nolu alanda yer alacak olan Sapanca tanıdım standının olduğu bölümde büyük Oteller ve önde gelen turizm acentalarının yanı sıra Tez Tour, Star Medya, gibi firmalarda yer alıyor.

Sapanca Belediyesi olarak amaçlarının 365 gün 24 saat turizmle yaşanılabilir bir Sapanca olduğunu belirten Başkan Yılmazer; ”Sapanca turizmle gelişecek önünü açacağız. Belediye olarak ne gerekiyorsa gücümüz nispetinde tam destek vereceğiz. Bu sözümüzün arkasında olup söylemin eyleme geçmesi boyutunda da hareket planımızı yapıyoruz. Bu noktada yine tabi ki Sapanca’da halkımızın ve yatırımcıların turizmden ekmek yemesi girişimlerde ve yatırımlarda bulunması bizleri mutlu ediyor. Turizm kültürüne artık sahip olmamız lazım. Daha açıkçası turizmden ekmek yediğimizi ekmek yiyeceğimizi bilip buna göre davranışlarımızı şekillendirmemiz gerekiyor. Bu bağlamda hepimize düşen görevler var, lokantasından çocuk oyuncağı satana kadar, Richmond ve Güral gibi büyük otellerden, üç yıldızlı, yıldızsız otel, pansiyonlara veya çiftlik sahiplerine kadar herkesin üzerine düşen görevler var. Bizim amacımız her zaman söylüyorum üç yüz altmış beş gün yirmi dört saat mutlu bir şekilde beklentileri karşılayacak bir ortam hazırlamaktır. Emitt fuarı ve diğer fuarlar gibi Sapanca’yı grup olarak, ekip olarak, orada temsil edebilirsek burada da belediye olarak lokomotif, öncü olursak çok güzel yerlere daha da getirmiş oluruz diye düşünüyorum. Bu bağlamda bu toplantıya katılan herkese teşekkür ediyor toplantının ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]