Sapanca Belediyesi'nden yeni bir hizmet

Başkan Yılmazer; “Halkımızdan aldığımız güçle daha hayırlı hizmetler sunmaya gayret göstereceğiz”

Sapanca Belediyesi, vatandaşın sevincine de üzüntüsüne de ortak oluyor.

Sapanca Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmada, ilçe sınırları içinde vefat edenin evine belediye ziyaret edenler için taziye çadırı, şemsiye kuruyor sandalye götürüyor ve çay ocağı kurarak çay ve su ikramında buluyor. Aynı zamanda isteyen her vatandaşın yararlandığı aile ve aile yakınlarının cenaze sırasında ulaşımını sağlamak için de bir araç temin ediyor.

Cenazenin defini sonrasında inanç ve gelenekler gereği cenaze evinde yemek pişirilmediği için hane halkına pilav, tavuk eti, ve ayrandan oluşan yemek menüsü özel kaplar içerisinde Başkan Yılmazer’in başsağlığı mesajı ile birlikte ikramda bulunan Sapanca Belediyesinin yapmış olduğu bu yeni hizmet vatandaşın büyük beğenisini topluyor.

Sosyal İşler Müdürlüğü çalışmaları kapsamında yapılan yeni hizmet ile ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr.Aydın Yılmazer; “Vatandaşımızın iyi günlerinde olduğu gibi kötü günlerinde de yanında olmaya çalışıyoruz. Cenaze hizmetlerimiz vatandaşımızın büyük beğenisini topluyor. Halkımızdan aldığımız güçle daha hayırlı hizmetler sunmaya gayret göstereceğiz” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]