Sapanca Belediyesi'nden bayram hazırlığı

İlçenin dört bir yanında çalışmalarını sürdüren Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çevre temizliği, fidan ve bitkilerin bakımı, parke onarımları ve asfalt yama çalışmalarına devam ediyor.

Çevre temizliği devam ediyor

Belediye park bahçeler ve temizlik işlerine bağlı ekipler, kirlenen yollar ve ana arterlerde temizlik çalışması yapıyor. Yollarda biriken çöpleri temizleyerek ilçeyi temiz bir görünüme kavuşturuyor. Belediye temizlik ekipleri düzenli olarak sokak ve caddeleri süpürerek, yıkayarak ilçenin temiz olması için yoğun gayret gösteriyor.

Parke onarım devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin 4 noktasında parke onarım ve bakım işlemlerini sürdürüyor. İstanbuldere Caddesi\'nde istinat duvarı, Dibektaş, Güldibi ve Yeni Mahallesi\'nde bozulan kilitli parkeler onarılıyor ve asfalt yamaları yapılıyor. Yol bakım çalışmalarının ilçe genelinde devam edeceğini belirten ekipler yollarda aksama olmaması için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür; "Fen İşlerine bağlı ekiplerimiz ilçenin 4 bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Parke onarım bakım, çiçeklendirme, fidan bakım ve budama çalışmalarını bayram öncesine kadar tamamlayacak. Ayrıca bazı cadde ve sokaklarda asfalt yama çalışmamız devam ediyor. Temizlik birimine bağlı ekipler bayram sonuna kadar çevre temizliğini sürdürecekler” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]