Sapanca Belediyesi'nde bayramlaşma

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer ilçe protokolü, vatandaşlar ve belediye personeli ile makamında bayramlaştı.

Sapanca Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşen bayramlaşma programında Erol Aslan Cebeci 22.Dönem Sakarya Milletvekili, Sapanca Protokolü, Ak Parti Sapanca İlçe Teşkilatı Yönetimi, Siyasi Parti Temsilcileri, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, birim müdürleri ve personeli ile vatandaşlar Başkan Yılmazer’le bayramlaştı. Sapanca Belediyesi hizmet binası gelen konuklarla doldu taştı. Yılmazer, bayramlaşmaya gelen konuklarla tek tek ilgilendi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşma programında gelen konuklara kolonya, şeker ve çikolata ikram edildi.
 
Geleneklerin yaşatılmasının önemine değinen Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer, manevi duyguların yoğun yaşandığı bayramların, akrabaların, büyüklerin ve komşuların ziyaret edildiği özel bir gün olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Yılmazer, personeli ile de bir aile olduklarını belirterek şöyle konuştu:” Biz bir aileyiz ve birbirimize verdiğimiz destek ile güzel çalışmalar yapacağımızı düşünüyorum. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik. Sapanca halkı için Ramazan ayı akşamlarında farklı eğlence programların düzenlendiği Ramazan etkinlikleri düzenledik. Biz ilçemiz halkı için özverili çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmak, ayrıca bayram günlerinin birlik ve beraberliği pekiştirerek, dargınlıkları giderdiğini belirterek konuklarına huzur dolu bayram geçirmeleri temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yılmazer Bayramlaşma programı sonrasında Belediye Hizmet Binası önüne gelen çocuklara harçlık dağıttı.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]