Sapanca Belediyesi Ünlüce Kuruçeşme Kültür Merkezi açılıyor

Hayırsever işadamı Mehmet Yücel’in çok değerli katkılarıyla Sapanca Belediyesi tarafından mevcut binaları yaptırılan Sapanca Belediyesi Ünlüce-Kuruçeşme Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Evi açılışı 9 Ekim 2015 Cuma günü saat:12.00’ de yapılacak.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’ün katılımıyla düzenlenecek açılış törenine katılmak isteyenler için Sapanca Belediyesi önünden saat:11.00’den itibaren araçlar kaldırılacak.

Atilla Yücel Kültür Merkezi ve Emsal Yücel Bilgi Kültür Evi’ne katkılarından ötürü İşadamı Mehmet Yücel’e müteşekkir olduğunu belirten Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, “Ünlüce-Kuruçeşme halkının eğitsel ve kültürel düzeyde belediyemiz tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla da açılacak çeşitli kurslardan yararlanacakları kültür merkezi ve bilgi evinin faaliyete girmesinden dolayı yerel yönetim olarak, halkımız adına gurur duyuyoruz. Atilla Yücel Kültür Merkezi ile Emsal Yücel Bilgi Evi’nin Ünlüce-Kuruçeşme mahalleleri ve ilçemiz için hayırlı olsun’’ dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]