Sapanca Belediyesi EMİTT Fuarında ödül kazandı

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Emitt 2015 turizm fuarında 5 MEVSİM SAPANCA STANDI fuar organizasyon komitesi tarafından Emitt 2015 beldeler arası “en aktif stand “ödülünü kazandı.

Bu yıl Sapanca adına bir ilki gerçekleştirilerek Sapanca Belediyesi öncülüğünde yaklaşık 20 kişilik organizasyon ekibi tarafından hazırlanan 5 MEVSİM SAPANCA standı fuara damgasını vurarak yoğun ilgi gördü.

Fuar Organizasyon komitesi tarafından 4000 katılımcının arasından Emitt 2015 beldeler  “”en aktif stand” ödülünü düzenlenen tören ile Sapanca Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gür Sapanca adına aldı.

Standa olan ilgi ve alınan ödül sonrası çok mutlu olduklarını belirten Sapanca Belediye Başkan Yadımcısı Osman Gür; “ Bu projeyi Kent Konseyi Turizm Komisyonunda bulunan genç arkadaşlarımız ile birlikte düşünerek Belediye Başkanımız Sayın Dr.Aydın Yılmazer’e anlattığımızda kendisi bizlere Sapanca adına yapılan bu çalışmanın en iyisinin yapılması için gerekli olan her türlü desteği sağlayacağını belirtmişti.  Yaklaşık 1 buçuk aydır bu arkadaşlar ile birlikte bu stand için çalışmalarımızı sürdürdük. Sapanca’ya gelen misafirlerin kullanımı açısından Sapanca’da nerede ne var, nereleri gezebiliriz, nerede ne yiyebiliriz düşüncesiyle hazırlanan bir Sapanca Tanıtım rehberi hazırladık ve 5 MEVSİM SAPANCA standını ziyaret eden misafirlerimize bu kitapçıklarımızı hediye ettik. Emitt 2015 Turizm Fuarı organizasyon komitesi tarafından fuarın beldeler arası en aktif standı ödülünü aldık. Sapanca adına aldığımız bu onur verici ödül için başta Sapanca Belediye Başkanımız Dr.Aydın Yılmazer’e. Sapanca Kaymakamımız Gökhan Azcan’a, Kent Konseyi Başkanı Kenan Hürel’e, Kent Konseyi Turizm Komisyonunda görev alan ve çok emekleri olan işlerini bırakıp gecesine gündüzüne katarak bizlerle birlikte olan genç kardeşlerime, Sivil Toplum örgütlerimize, firma ve sponsorlarımıza, basınımıza, fuar boyunca bizleri ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]