Sapanca Belediyesi, Bilgi Kültür ve Sanat Evleri yapıyor

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’in seçim beyannamesinde de bulunan projeler arasında yer alan Bilgi Kültür ve Sanat Evleri projesini gerçekleştiriyor. Yanık Mahallesi, Şükriye Mahallesi, Ünlüce Mahallesi, Kurtköy Mahallesi ve Gazipaşa Çukur Mahallesi\'nde Bilgi Sanat ve Kültür Evleri yapımına başlandı.

Bilgi Kültür ve Sanat evlerinde kütüphane, internet kullanımı, eğitim odaları gibi her seviyeye her yaşa uygun programlar gerçekleştirilecek. Ev kadınları için meslek edindirme kursları gerçekleştirilecek.

Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer yapmış olduğu açıklamada; “ 30 Mart seçimlerine göreve gelmeden önce halkımıza seçim beyannamemizde de bulunan projeler arasında olan Bilgi Kültür ve Sanat Evleri oluşturacağız demiştik. Yanık mahallesi, Şükriye mahallesi, Ünlüce mahallesi, Kurtköy Mahallesi ve Gazipaşa Mahallesi çukur mevkiinde Bilgi Kültür ve Sanat Evleri\'ni oluşturuyoruz. İhtiyaç ve kullanılma işlevlerine göre bölge bölge Bilgi Kültür ve Sanat Evleri\'ni yapmaya devam edeceğiz. Bu sosyal alanlarda zaman zaman bayanlara yönelik kurslarımız olacak. Çocuklarımız bir yandan boş zamanlarını değerlendirip kötü alışkanlıklardan uzak kalacak, diğer yandan güvenli bir şekilde ders çalışma imkanı bulacağı sıcak ortamlar olacak. Bilgi Kültür ve Sanat evlerimizde çocuklarımıza daha iyi şartlarda sosyal aktivitelerle kendilerini geliştirmeleri açısından ayrı bir önem taşıyor. Tüm mahallelerimizde ihtiyaç ve talep durumlarına göre bu projelerimize gerçekleştireceğiz. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]