Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, sahil esnafıyla bir araya geldi

Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, sahil yolu üzerindeki esnafla bir araya geldi.

Halka ve esnafa demokratik, katılımcı, şeffaf ve hesap verebilir hizmet yaklaşımıyla hizmet edeceklerini belirten Yılmazer, belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Sapanca turizmi için koydukları hedeflere ulaşabilmek amacıyla yeni düzenlemeler yapacaklarını anlattı.

Yaklaşan yaz aylarına dikkati çeken Yılmazer, “Esnafımıza engelleyici değil, yapıcı olarak, kimseyi mağdur etmeden düzenleme yapmak istiyoruz. Esnafımızla Sapanca’yı daha ileri götürmek için 3 alana önem veriyoruz. Bunlar turizm, eğitim ve süs bitkiciliği” diye konuştu.

Toplantıda gerçekleştirmek istedikleri projeleri de aktaran Yılmazer, şu sözlere yer verdi:


“Uzunkum’dan Yanık’a kadar sahili uzatma gibi projelerimiz var. Bu projelerimizi sizlerle gerçekleştireceğiz. Şu anda bulunduğunuz dükkan ve tezgahlarla ilgili olarak yapılanı ve mevcut durumu iyileştirmek istiyoruz. İnsanlarımızın oraya daha fazla gelmesini teşvik etmemiz gerekiyor. İlçemiz turizm merkezi olacak. Hepimizin bu düşüncede olması gerekiyor. Yeşillendirme, çiçeklendirme, yönlendirme tabelaları, güvenlikle ilgili çalışmalarımız olacak. El birliği ile sahilimizi cazibe merkezi haline getireceğiz.”
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]