Sapanca Akademispor ve Kırkpınarspor'da hareketlilik sürüyor

Sapanca Akademispor, Kaleci Antrenörü Muammer Guçik’le anlaştı.

Uzun yıllar Sakaryaspor’un kalesini koruyan Guçik’in, yeni sezonda takımlarında  görev yapacağını belirten Kulüp Başkanı Osman Kubilay,  haftada 2 gün gerçekleştirilecek çalışmalara bu spora gönül veren tüm gençlerin katılabileceğini söyledi.

Kırkpınarspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor

Süper Amatör Lig takımlarından Kırkpınarspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları kapsamında 3 yeni futbolcuyla anlaştı.

Yönetime geldikten sonra ilk hedeflerinin iç transfer çalışmalarını tamamlamak olduğunu ifade eden Kırkpınarspor Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Kürşat Hatas, bu süreçte görüştükleri tüm futbolcular ile anlaştıklarını açıkladı.

Dış transfer çalışmaları kapsamında 3 futbolcuyu renklerine bağladıklarını belirten Uçar, "İzmit Başaranspor’dan Kemal Canver, İzmit Başiskele Belediyespor’dan Muharrem Fındık’la anlaştık. Ayrıca kalemiz için oldukça seçici davrandık ve Kocaalispor’dan kaleci Burak Dilber’i renklerimize bağladık" diye konuştu

Sporda başarının altyapı ve tesisleşmeden geçtiğine dikkati çeken Hatas, şunları kaydetti:

"Altyapı ve tesisleşmeye daha da önem verip bunun yanında belediyenin ve sivil toplum kuruluşlarının desteğini almak istiyoruz. Tüm kurumların desteğiyle tesisleşmeye gitmek istiyoruz. Bunu sadece futbol için değil, tüm branşlarda gerçekleştirmek önemli. Yönetim olarak planlarımızı başarının gündelik değil, sürekli olması üzerine kuruyoruz. İnanıyoruz ki gençlerimize ne kadar çok imkan sağlarsak o kadar verim alırız."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]