Sapanca Akademispor, Türkiye Şampiyonası'na gidiyor

U-19 Türkiye Futbol Şampiyonası’na katılacak Sapanca Akademispor, ikinci kademe grup müsabakaları için Kütahya\'ya gidiyor.

Kulüp Başkanı Osman Kubilay yaptığı açıklamada, moral ve motivasyonlarının en üst seviyede olduğunu belirterek, ikinci kademe grup elemelerinde ilk 4 takım arasına girmeyi amaçladıklarını kaydetti.

Sapanca Akademispor’un Türkiye genelindeki 136 takım arasından ilk 24’e girdiğini vurgulayan Kubilay, “Birinci kademe elemelerinde İstanbul ve Ankara’dan ikişer takımın bulunduğu bir gruptan birinci olarak çıkmamamız, çocuklarımızın kendilerine olan güvenini artırdı. İyi bir takım olduğumuzu herkese ispat etmiş olduk. Şimdi sıra ikinci elemelerde" dedi.

Kubilay, 21 Haziran\'da Kütahya’ya gideceklerini ifade ederek, şöyle konuştu:


"Buradaki rakiplerimiz İstanbul’dan Gazi Mahallesispor, Gürpınar, Eskişehir’den Sağlıkspor, Isparta\'dan Emrespor ve Sakarya’dan Erenlerspor olacak. İlk dörde kalmak için mücadele edeceğiz. Ancak amacımız tüm engelleri aşıp U-19 Türkiye Şampiyonu olmak. Kupayı Sakarya’ya getirmek istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Kütahya\'dan inşallah hiçbir sıkıntı yaşanmadan yüzümüzün akıyla döneceğiz."
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]